koken met bier

koken met bier

Kookles i.s.m. Kastelse Biervereniging.

Een lekker biertje smaakt niet alleen op een gezellig terrasje Je kan er ook een aparte  touch mee geven aan je gerechten. De gerechtjes op onze kookworkshop “koken met bier” worden ongetwijfeld weer overheerlijke toppertjes.

Dirk zorgt ervoor dat we ons die avond  in een echt sterrenrestaurant wanen. Sublieme gerechten gemaakt met, en gedegusteerd met aangepaste, en zeker ook enkele Kastelse bieren. Een echte aanrader.

Een menu  om ‘u’ tegen te zeggen.

Prijs  25 €

Een overheerlijke 5 gangenmenu  om ‘U’ tegen te zeggen. Wie dit wenst kan een handje meehelpen in de keuken en heel wat tips opsteken  van onze  chefkok. Met de volgende hapjes zal er beslist gescoord worden: gerookte forel met kaas en garnalen,scampi in bierdeeg, wrap met groeneten en oude kaas, rilette van eend en een vissoepje. Daarna kan je genieten van tongfilets met julienne van prei. Als hoofdgerecht werd er gekozen voor varkenshaasje gevuld met groenten in een bladerdeeg en gegratinerde aardappelen.Mortier met Duivelskuil en rogebrood is het volgende tussengerechtje. En de laatste gaatjes worden gevuld met sinaasappelbavarois met Sabayon met Rosse van Thielen en rood fruit. Bij dit alles worden aangepaste biertjes geserveerd. Dit alles voor de prijs van 25 €? Zeg nu zelf waar kom je dit nog tegen?

Waar en wanneer: vrijdag 5 april om 19 u  in de keuken en de foyer van het OC

Voor meer info en inschrijven: Hilda Lenaerts (Femma), 0478 54 92 19 of eddy.hilda.vanaelten@telenet.be

 Paul Steenackers (Kastelse Biervereniging): 0497 28 80 62 of psteenac@skynet.be