Infoavond: Assertief grenzen stellen.

Assertief grenzen stellen i.s.m. CM

 Heb je soms het gevoel dat iedereen jou voortdurend nodig heeft? Dat je overal tegelijk moet zijn en zelf de hele dag nergens aan toe komt? Dat je ja zegt terwijl je neen bedoelt? Misschien weet je achteraf wel hoe je had kunnen reageren, maar slaag je er toch weer niet in om het de volgende keer anders aan te pakken.

Heel wat belemmerende gedachten en emoties zorgen er voor dat je er niet toe komt om je goede voornemens ook in daadwerkelijke actie om te zetten. Welke zijn veel voorkomende obstakels voor assertiviteit? Welke gedachten weerhouden je ervan nee te zeggen? Hoe bewaak je op een assertieve manier je eigen grenzen en hoe kan je op een assertieve manier weigeren?

Erna Claes, dr in de Psychologie, heeft, na een loopbaan in de zorgsector, in 2004 de overstap gemaakt naar haar eigen bedrijf “Fenrir Consult”. Op basis van wetenschappelijke inzichten en heel wat jaren praktijkervaring is zij dagdagelijks bezig met het geven van infosessies & workshops rond “Welzijn”. Zij brengt relevante thema’s op een boeiende manier; Zij reflecteert samen met het publiek met een gezonde dosis humor op, soms gevoelig thema’s, aangevuld met aanknopingspunten naar aanpak.

 Waar en wanneer: dinsdag 12 november om 19u30  in den Eyck, Houtum 39, Kasterlee

Prijs: 6 € – 3 € voor CM-leden – 2 € voor CM-leden met verhoogde tegemoetkoming

Info en inschrijven: Renild Van Laer, 014 85 16 19, renildvanlaer@hotmail.com