Annulatie Femma activiteiten

Helaas dwingt de coronacrisis ons om onze activiteiten nog voor langere tijd te annuleren. We volgen hierbij strikt de maatregelen van de overheid en hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen om het virus af te remmen.

Wanneer de overheid het licht terug op groen zet voor groepsactiviteiten zullen we bekijken welke activiteiten evt. nog onder veilige omstandigheden kunnen doorgaan.

Mocht het toch nog mogelijk zijn om een activiteit door te laten gaan zullen we jullie hiervan zo snel mogelijk op de hoogte stellen.

We hopen alleszins in september onze activiteiten herop te kunnen starten.

Heb je voor dit voorjaar reeds betaald voor een naailes, bloemschikles, sportlessen….

Het is voor organisatorisch onmogelijk om dit nu reeds terug te storten maar we zullen de gemiste lessen in mindering brengen in het najaar.

We hopen dat jullie , je gezin, familie… gezond mogen blijven zodat we dit najaar weer voorzichtig kunnen genieten van elkaars gezelschap.

Wat missen we dat warme gezelschap dat lange tijd zo vanzelfsprekend was ….We hopen deze periode snel af te kunnen sluiten om daarna heel bewust te kunnen genieten van leuke ontmoetingen die we weer graag voor jullie willen organiseren.

Maar nu eerst met z’n allen zorg dragen voor elkaar en elkaars gezondheid…..