Heropstart sportactiviteiten.

Nu de coronamaatregelen wat versoepeld zijn kunnen we een aantal sportaciviteiten opnieuw opstarten. We hebben met de lesgeefsters overlegd om dit op een veilige manier te kunnen doen en zijn ook op zoek gegaan naar locaties waar we in open lucht kunnen sporten.

Op 3 juni bijten de body-mixers de spits af. Op 4 juni kan er weer gewerkt worden aan buik, borsten en billen. En op 8 juni tenslotte starten we weer met onze lessen fat burn step en Zumba. Zo kunnen we het seizoen toch nog sportief afsluiten voor een deel van onze sporters.

De lessen Zumba, body-mix en BBB gaan door in het SMIK (
Monseigneur Heylenstraat 37, Kasterlee ), de poort in de Cardynlaan zal geopend zijn (aan het kapelletje).Bij droog weer gaan de lessen door op het grasplein onder de bomen. Bij regenweer kunnen we gebruik maken van het ruime afdak. Voor de lessen BBB en bodymix dien je zelf een matje te voorzien.

De les fatburnstep steekt in een nieuw jasje. We trekken het bos in voor een mix van looptraining, afgewisseld met leuke oefeningen.Samenkomst voor de les fat burn step aan de sporthal op het Duineneind. (Duineneind 15 in Kasterlee)

De dames van de callanetics mogen wekelijks hun filmpje verwachten van Dominique waarmee ze thuis aan de slag kunnen.

Vermits de kinderen in juni weer met z’n allen starten op school hebben we ervoor gekozen om het keuterturnen en de dans niet terug op te starten omdat er dan heel veel ” bubbels” met elkaar in contact zouden komen.

Houd onze website zeker goed in de gaten. Indien de maatregelen het toelaten kunnen we mogelijk nog enkele andere sporten opstarten. En in september hopen we jullie weer ons volledige sportaanbod aan te kunnen bieden. We zullen jullie dan ook een korting aanbieden om de gemiste lessen een beetje te kunnen compenseren.

Voor meer info mag je steeds contact opnemen met Kris Van Ballaer, boonen-vanballaer@telenet.be,014/85178 of via onze contactpagina.