Sfeerbeeld les body mix

De dames genoten enorm van hun eerste les body mix sinds het begin van de lock down. En op de speelplaats van het SMIK is er volop ruimte om volledig corona proof te genieten van een leuke work out. Woensdag konden ze nog sporten onder een heerlijk voorjaars zonnetje. Bij regenweer kunnen we het toch droog houden onder het ruime afdak. Zo kunnen we dit werkjaar voor heel wat dames toch nog sportief afsluiten. Vanaf september hopen we weer op een veilige manier met al onze sporten (Zumba, callanetics,Tai Chi, aquagym, fietsen, volley bal, body mix, BBB , tennis,kleuterturnen , dance for fun …) te kunnen starten. Meer info i.v.m. data, uren, locaties…vind je vanaf eind augustus op www.femmakasterlee.be. Wil je er zeker van zijn dat je geen info te mist ? Laat dan een bericht achter op onze contactpagina en je krijgt maandelijks onze nieuwsbrief in je mailbox.

Facebook