Femma in moeilijke coronatijden…

Het is niet makkelijk om een vereniging waarvan leuke ontmoetingskansen bieden het hoofddoel is draaiende te houden in 2020. Telkens weer gaan we enthousiast op zoek naar activiteiten die volgens de op dat ogenblik geldende coronamaatregelen mogelijk zijn om ze enkele weken later alweer te moeten annuleren ….

Zo hebben we gisteren helaas moeten beslissen om onze dauwtrip, uitstap naar Hasselt en theateravond te annuleren. Hopelijk gaan de cijfers snel de goed kant uit zodat we deze activiteiten opnieuw op het programma kunnen zetten in het voorjaar of….

De sportactiviteiten kunnen voorlopig nog wel doorgaan, mits het volgen van de veiligheidsvoorschriften (uitgez. volleybal) , voor velen een ontspannend uurtje in stresserende tijden. Daarnaast staan volgende week nog twee activiteiten op het programma die we coronaproof kunnen laten doorgaan.

Maandag staat onze paddenstoelenwandeling met gids op het programma. Wil je hiervoor last minute nog inschrijven? Je vindt er alle info over bij het artikel “paddenstoelenwandeling”.

Ook onze creatieve workshop op 28 oktober gaat door in een beperkt groepje (max 6 personen).Ook hiervoor zijn nog enkele plaatsjes vrij. Meer info eveneens op onze website.

Afgelopen woensdag gingen de bloemschiksters weer aan de slag op de les met als thema “budgetvriendelijk bloemstuk”. En dat budgetvriendelijk zeker geen synoniem hoeft te zijn van saai ,lelijk, gedateerd…bewijzen onderstaande afbeeldingen.

Het thema van onze volgende bloemschikles op woensdag 25 november is “een uitsteker”. Nu maar hopen dat het eind november allemaal weer de goede kant opgaat en we mits de nodige afstand te houden toch weer gezellig kunnen samenkomen voor onze volgende bloemschikles.