Bezoek wijngaard Netevallei.

Bezoek wijngaard Netevallei.

Vrijdag 23 september gaan we kijken en proeven op het wijndomein Netevallei in Kasterlee.

Bert (de wijnboer) zal op het veld de verschillende soorten druiven laten zien en indien mogelijk ook laten proeven.(als alles nog niet geoogst is).Hoe zijn ze aan hun wijngaard begonnen, wat zijn de toekomstplannen…hij vertelt het je allemaal tijdens de rondleiding. En natuurlijk staat hij open voor vragen vanuit de groep.

Tijdens de rondleiding  proeven we de Netevallei “Harmonie”, “souvignier gris” en nog een derde wijntje (verrassing) Terwijl we genieten van al dit lekkers zal Bert ons uitleggen hoe de wijn geproduceerd is.

Prijs rondleiding met proevertjes 8€

Enkel Femma-leden en hun huisgenoten kunnen inschrijven voor deze activiteit.

Waar en wanneer: vrijdag 23 september om 13 uur wijngaard Netevallei (gelegen op kruispunt Oosteneind en Netevallei)

Meer info en inschrijven :Kris Van Ballaer, boonen-vanballaer@telenet.be, 014/851778