Femma Kasterlee

Kort en krachtig.
Elegant en vrouwelijk.
Open voor elke vrouw, dus ook voor jou!
Leuke, ontspannende, actieve, interessante, creatieve, inspirerende, gezellige, sportieve, boeiende, verrassende… activiteiten!

Bezoek ons op Facebook

Naast deze website vind je ons ook terug op de sociale media.
Bezoek dus gerust onze Facebookpagina vol nieuwtjes!
Naar onze Facebookpagina

Handlettering: kerstkaarten maken.

Tijdens onze workshop handlettering “kerstkaarten maken” werd er druk geëxperimenteerd met lettertypes, plooitechnieken, glitterstiften…. Iedereen ging naar huis met enkele leuke handgemaakte kaarten en een heleboel inspiratie om van zijn kerstkaart iets unieks te maken.

Lees meer »

Bloemschikworkshop november 2021.

Er zijn gelukkig nog activiteiten die we op een veilig manier kunnen organsieren. Opdracht van onze bloemschikles was: maak een stuk in iets waaraan je warme herinneringen bewaard. Het werden mooie stukken met elk hun eigen verhaal…. Nu maar hopen dat we op 22 december weer kunnen samen komen om een stuk te maken met als thema “kerstspecial”. om de feestdagen van 2021 toch ook wat glans te geven.

Lees meer »

Femma Kasterlee tijdens vierde coronagolf.

Helaas, we hadden gehoopt dat we dankzij de vaccinaties geen activiteiten meer moesten schrappen maar de huidige cijfers laten ons geen keuze. Het ontmoetingsfeest van 1 december onze kookworkshop en naailessen worden naar latere datum ( die we nog niet konden bepalen) verschoven. Ook onze lessen kleuterturnen kunnen we voorlopig niet laten doorgaan omdat het onmogelijk is om van de kleuters te vragen om afstand te bewaren. We willen dan ook geen verschillende kleutergroepen mengen om zo het virus een extra duwtje in de rug te bieden. Ons sportprogramma gaat voorlopig nog wel gewoon door, we vragen wel uitdrukkelijk om

Lees meer »