Femma Kasterlee

Kort en krachtig.
Elegant en vrouwelijk.
Open voor elke vrouw, dus ook voor jou!
Leuke, ontspannende, actieve, interessante, creatieve, inspirerende, gezellige, sportieve, boeiende, verrassende… activiteiten!

Bezoek ons op Facebook

Naast deze website vind je ons ook terug op de sociale media.
Bezoek dus gerust onze Facebookpagina vol nieuwtjes!
Naar onze Facebookpagina

Fleurige boeketten.

Voor het eerste in heel veel jaren bloemschiklessen een buiten bloemschikles georganiseerd.en dat was meteen een schot in de roos. Een warme zomeravond, leuke babbels, en niet te vergeten weer heel wat prachtige boeketten , inspiratie genoeg om een zomer lang telkens weer een uniek boeket te creëren. We kijken alweer uit naar ons bloemschikseizoen 2021-2022.Wil jij ook op de hoogte gehouden worden van onze bloemschiklessen? Geef dan een seintje aan boonen-vanballaer@telenet.be en we bezorgen je met veel plezier alle info.

Lees meer »

Heropstart kleuterturnen.

Eindelijk springt het licht op groen voor onze lessen kleuterturnen. De kleuters die zich inschreven in september 2020 zijn vanaf woensdag 19 mei weer elke woensdag welkom voor een uurtje (of drie kwartier voor de kleinsten) beweegplezier. Lotte heeft weer heel wat leuke ideetje om er telkens weer een supertoffe les van te maken. De lessen gaan door op de speelplaats van de Vlieger . De jongste kleuters turnen van 14 tot 14u45 daarna zijn de oudste kleuters aan de beurt voor de les van 14u 45 tot 15u45.

Lees meer »