Femma Kasterlee

Kort en krachtig.
Elegant en vrouwelijk.
Open voor elke vrouw, dus ook voor jou!
Leuke, ontspannende, actieve, interessante, creatieve, inspirerende, gezellige, sportieve, boeiende, verrassende… activiteiten!

Bezoek ons op Facebook

Naast deze website vind je ons ook terug op de sociale media.
Bezoek dus gerust onze Facebookpagina vol nieuwtjes!
Naar onze Facebookpagina

Wandeling en picknick in Hoge Rielen

Ons Femma seizoen, dat helaas heel anders verlopen is dan we gehoopt en verwacht hadden hebben we toch nog in schoonheid kunnen afsluiten met een zeer geslaagde wandeling in lekkere picknick in de Hoge Rielen.En dat het leuk was bewijzen volgende sfeerbeelden…..

Lees meer »

Wandeling in Breeven met gidsen van natuurpunt.

Wat deed het deugd om nog eens met een gezellig groepje ( eigenlijk moet ik zeggen met 2 gezellige groepjes- omdat de interesse zo groot was hebben we de groep in twee gesplitst)op stap te gaan. Het Breeven heeft ons zeer aangenaam verrast en de vele weetjes van de gidsen maakten er een bijzonder interessante wandeling van. Zo ontdekten we weer enkele pareltjes dicht bij huis.

Lees meer »

Fleurige boeketten.

Voor het eerste in heel veel jaren bloemschiklessen een buiten bloemschikles georganiseerd.en dat was meteen een schot in de roos. Een warme zomeravond, leuke babbels, en niet te vergeten weer heel wat prachtige boeketten , inspiratie genoeg om een zomer lang telkens weer een uniek boeket te creëren. We kijken alweer uit naar ons bloemschikseizoen 2021-2022.Wil jij ook op de hoogte gehouden worden van onze bloemschiklessen? Geef dan een seintje aan boonen-vanballaer@telenet.be en we bezorgen je met veel plezier alle info.

Lees meer »