Femma Kasterlee

Kort en krachtig.
Elegant en vrouwelijk.
Open voor elke vrouw, dus ook voor jou!
Leuke, ontspannende, actieve, interessante, creatieve, inspirerende, gezellige, sportieve, boeiende, verrassende… activiteiten!

Bezoek ons op Facebook

Naast deze website vind je ons ook terug op de sociale media.
Bezoek dus gerust onze Facebookpagina vol nieuwtjes!
Naar onze Facebookpagina

Luxe picknick in Prinsenpark

Succesactiviteiten vragen om herhaling. Zo is onze luxe picknick er beslist ook eentje. 25 Juni sluiten we het voorjaar van 2024 af met een leuke fietstocht, een mooie wandeling door het prinsenpark en een hopelijk zonovergoten picknick met heerlijke broodjes, een koffiekoek en fruitige sangria. Waar en wanneer: 25/6 vertrek met de fiets achter gemeentehuis om 10:00 uur Prijs:€ 12 voor Femma-leden en huisgenoten Meer info en inschrijven (graag voor 15/6): Renild Van Laer, 014 85 16 19, renildvanlaer@hotmail.com

Lees meer »

Wandeling met natuurgids in “het stoket”

”Het stoket”, het was in onze jeugdjaren verboden gebied omdat het eigendom was van de familie “Dierckx de Casterlé”. Maar wie heeft eens niet over “den draad” gekropen om te gaan zwemmen in de vijver? Fijne jeugdherinneringen… Twee jaar geleden werd het ganse gebied aangekocht door natuurpunt Vlaanderen en werd het samen met het Breeven een natuurgebied van 250 hectare groot. Samen met een natuurgids kan je het nu bezoeken. Waarom is dit natuurgebied zo belangrijk en uniek voor de Kempen? Wat zijn de plannen met dit uitgestrekte natuurgebied? Je ontdekt het allemaal tijdens de gegidste wandeling in “het stoket”

Lees meer »

Kookles zomerse gerechtjes

De geplande kookles van april kon helaas niet doorgaan wegens gezondheidsproblemen van de kok. Maar uitstel betekent gelukkig geen afstel. 3 Juni maken we heerlijke zomerse gerechtjes. Niets zo leuk als een zonovergoten feestje in eigen tuin. Nog op zoek naar originele recepten om je gasten te verrassen zonder dat je zelf tijdens het ganse feestje in de keuken moet staan? Peter heeft leuke gerechtjes uitgezocht waarmee je ongetwijfeld gaat scoren! Waar en wanneer: 3/6 om 19u30 in de keuken van het OC van Kasterlee Prijs: € 7 voor Femma-leden en huisgenoten – € 12 voor niet-leden (ingrediënten niet inbegrepen)

Lees meer »