Femma Kasterlee

Kort en krachtig.
Elegant en vrouwelijk.
Open voor elke vrouw, dus ook voor jou!
Leuke, ontspannende, actieve, interessante, creatieve, inspirerende, gezellige, sportieve, boeiende, verrassende… activiteiten!

Bezoek ons op Facebook

Naast deze website vind je ons ook terug op de sociale media.
Bezoek dus gerust onze Facebookpagina vol nieuwtjes!
Naar onze Facebookpagina

Daguitstap naar de kerstmarkt van Keulen

Kerstmarkt Keulen. Keulen is sowieso een leuke stad om te shoppen, maar vanaf eind november is het er wel heel gezellig! Door de jarenlange traditie weten de Keulenaren als geen ander om hun Domstad om te toveren in een magische kerststad. Het plein voor de immense Dom van Keulen vormt het middelpunt van alle actie met de grootste kerstboom uit de regio en meer dan 150 chalets met de leukste kerstartikelen. Maar dat is slechts het begin van wat je in Keulen kunt verwachten. Zo vind je er bijvoorbeeld ook een sprookjesmarkt, een Middeleeuwse markt en zelfs een drijvende kerstmarkt

Lees meer »

Dauwtrip.

Wat werden we weer verwend tijdens onze dauwtrip. Een prachtige wandeling met onderweg mooie paddestoelen, bladeren in warme herfsttinten,de slapende reus in het ochtendlicht. Daarna een heerlijk ontbijt met verse pistoletjes, zelfgemaakte slaatje en zelfs de koffiekoek ontbrak niet. Dit geeft je bergen energie om er de rest van de dag tegenaan te gaan!

Lees meer »

Handlettering vervolgcursus.

Op onze les handlettering leerden we weer heel wat nieuwe technieken om onze projectjes dat wow effect te geven. Zalig wat de mogelijkheden allemaal zijn! En met de tips van Willeke werd alles plots een stuk makkelijker dan het er op het eerste gezicht uit ziet. Onze creativiteit werd alvast enorm geprikkeld.Dit smaakt naar meer.

Lees meer »