Femma Kasterlee

Kort en krachtig.
Elegant en vrouwelijk.
Open voor elke vrouw, dus ook voor jou!
Leuke, ontspannende, actieve, interessante, creatieve, inspirerende, gezellige, sportieve, boeiende, verrassende… activiteiten!

Bezoek ons op Facebook

Naast deze website vind je ons ook terug op de sociale media.
Bezoek dus gerust onze Facebookpagina vol nieuwtjes!
Naar onze Facebookpagina

Aquagymmers krijgen bezoek van BV.

Gitte Wens is voor velen niet langer een onbekend gezicht. Je kan haar avontuurlijke vakantie wekelijks volgen in het programma “down the road”. Deze week genoot ze mee van een stevige les aquagym met de Femma dames en na afloop ging ze met plezier samen met de aquagymmers op de foto.

Lees meer »

Dauwtrip

Dauwtrip. Woensdag 11 maart zijn we weer vroeg uit de veren om te genieten van de opkomende zon, glinsterende dauwdruppels, de natuur die begint te ontwaken uit zijn winterslaap, een gezellige wandeling met vriendinnen… tijdens onze dauwtrip om daarna lekker de beentjes onder tafel te schuiven voor een heerlijk ontbijt. Kan  je om één of andere reden niet mee op stap maar wil je toch graag mee ontbijten, ook dit kan na een seintje aan Renild. Wanneer: woensdag 11 maart om 7:00 uur Waar: vertrek aan het kaabouterhuisje ingang Venheide Prijs 8 € voor femma-leden en huisgenoten- 12 € voor

Lees meer »