Bekijk onze nieuwsbrief van juli en augustus alvast online!

Het voorjaar van 2020 verliep heel anders dan we hadden gehoopt, verwacht, gepland….. We hadden een boeiend afwisselend programma voorzien, maar helaas moesten we week na week activiteiten annuleren. Het leven met alle coronamaatregelen was geen pretje en deed ons nog meer beseffen hoe belangrijk leuke ontmoetingen, toffe activiteiten en warme contacten zijn voor ieder van ons. We hopen dan ook dat jullie vanaf september weer met volle teugen kunnen genieten van onze Femma-activiteiten. We zullen er alleszins alles aan doen om zoveel mogelijk activiteiten onder veilige omstandigheden te laten doorgaan. Een aantal activiteiten waren al gepland voor de uitbraak van de corona pandemie. Je vindt ze verder in dit kroniekske onder de rubriek: ‘noteer alvast in je agenda’. Bovendien hebben we nog heel wat leuke ideetjes voor activiteiten die we in de loop van augustus verder willen uitwerken wanneer we wat meer weten over de evolutie van de corona-epidemie. Daarnaast starten we (indien mogelijk) uiteraard ook ons uitgebreid sportaanbod weer op .

Je kan alle info bekijken in onze nieuwsbrief (nieuwsbrief juli 2020) onder de rubriek nieuwsbrieven.