Creatieve workshop.

Creatieve workshop.

Ben je graag creatief bezig maar zie je het niet zitten om 101 spullen te verzamelen alvorens je aan de slag kan gaan? Dan is een workshop bij Fin net dat waar je naar op zoek bent.

In haar gezellig atelier kan je kiezen uit heel wat leuke ideetjes. Bovendien heeft ze er alle mogelijke materialen voorhanden om ervoor te zorgen dat je met een uniek stuk naar huis gaat dat perfect past bij jouw smaak en interieur. Je kan ter plaatse uitzoeken wat je zelf wil maken. De prijs hangt af van het projectje dat je kiest maar je zal ervan versteld staan wat er allemaal kan voor een democratisch prijsje. Om alles zo veilig mogelijk te kunnen organiseren is de groep beperkt tot 6 personen.

Hier enkele voorbeeldjes om een klein idee te geven van wat je zoal kan maken, maar er zijn nog 101 andere mogelijkheden waaruit je kan kiezen.