Heropstart Zumbalessen.

Allemaal,

We hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk is het zover, we kunnen/mogen weer buitenactiviteiten organiseren als vereniging. Goed nieuws dus voor jullie! Vanaf maandag 10 mei staat Sofie weer paraat om jullie een ontspannend dansuurtje te bezorgen. Een deugddoende afwisseling na maanden wandelen, fietsen en nog eens gaan wandelen en ….in je kleine bubbel.


De lessen gaan door op de speelplaats van de Vlieger van 20 tot 21 uur. We rekenen op goed weer maar in geval van nood kan de les doorgaan onder het afdak.
We vragen uiteraard om alle coronamaatregelen goed op te volgen en dan hopen we dat jullie met z’n allen nog kunnen genieten van 7 swingende Zumbalessen (tot eind juni – uitgez Pinkstermaandag).
Vermits we de lessenreeks van het najaar van 2020 vroegtijdig hebben moeten stopzetten hoeven jullie niets extra te betalen voor deze inhaallessen.


alvast veel dansplezier vanwege het ganse Femma -team


P.S. ik heb momenteel problemen met het ontvangen van mailIndien jullie nog vragen hebben mag je contact opnemen met Renild Van Laer, [renildvanlaer@hotmail.com]