Zumba en dance najaar 2021.

Zumba en dance  najaar 2021.

ZUMBA & DANCE is een leuke dansles op hedendaagse top 50 nummers en latijns-amerikaans geinspireerde muziek zoals merengue, salsa, chacha, cumbia, reggaeton, belly dance, flamenco, tango, samba, calypso, …

Leuke hedendaagse beats in combinatie met latijns- exotische ritmes en gemakkelijke maar effectieve bewegingen maken Zumba tot een groot succes voor eenieder die graag danst en beweegt.

Het doel is simpel: dansen en sporten zonder dat je jezelf uit de zetel moet slepen, een sport die effectief is en waar je veel van houdt!

Door de lessen Zumba & Dance bereik je op langere termijn resultaten zoals meer spieropbouw, meer energie, meer zelfvertrouwen, meer vrienden, … De muziek, naar de les komen en de resultaten die je aan je eigen lichaam ondervindt, werken verslavend.

Kort gezegd: Zumba & Dance = snel bewegen, dansen en plezier hebben.

Iets wat we in deze coronatijd veel te weinig kunnen doen hebben. Sofie staat te popelen om hier verandering in te brengen.

Wanneer: maandag van 20:00 tot 21:00 uur – eerste les maandag 13  september

Waar:  Sportzaal De Vlieger, Monseigneur Heylenstraat 22

Prijs:  45 € voor de lessen van de eerste semester (tot aan de kerstvakantie)

Schrijf je in in september dan krijg je 10 € korting

Je kan je ter plaatse inschrijven

Meer info: Renild Van Laer, 014 85 16 19, renildvanlaer@hotmail.com  of  Kris Van Ballaer,boonen-vanballaer@telenet.be,014851778

Je kan geheel vrijblijvend deelnemen aan een gratis kennismakingsles