Enkele activiteiten in the picture:

Enkele activiteiten in the picture:

Morgen, woensdag 21 september is het eindelijk zover. De kleuters kunnen weer bij Femma Kasterlee terecht voor een superleuk jaartje kleuterturnen. En om 19u30 starten we op de terreinen achter de sporthal op het Duineneind onze gloednieuwe lessenreeks “BOOTCAMP”. De ideale les voor al wie houdt van een stevige workout in openlucht. Wist je trouwens dat iedereen hartelijk welkom is voor een gratis proefles? Dit aanbod geldt voor al onze sportlessen tijdens de maand september uitgez. de lessen aqua gym.Je vindt alle info i.v.m. het Femma sportaanbod op www.femmaKasterlee.be

Hou je meer van een avondje cultuur? Dan mag je onze theateravond op 17 oktober zeker niet missen. Wil je zeker zijn van je zitje bestel dan bliksemsnel je tickets bij Hilda Lenaerts.

We kozen dit jaar voor de voorstelling: De contactspeurder.

We schrijven 9 juni 2020, het land bekomt van een eerste lockdown. We maken kennis met Raf Deruyter, het is zijn tweede dag als contactspeurder. Met de opleiding van de dag ervoor begint hij vol goeie moed aan zijn nieuwe opdracht. Het blijkt echter niet zo vlot te verlopen als verwacht met de nodige misverstanden tot gevolg.

‘De Contactspeurder’ is een komische voorstelling, boordevol misverstanden, verrassende wendingen en visuele clownerie!

Na de voorstelling kan de avond nog gezellig verder gezet worden in de foyer. We hebben voor iedereen alvast een heerlijk verwenbord en drankje voorzien.

Maandag 17 oktober om 19u30 in het OC van Kasterlee (Binnenpad 2)

Prijs: 15 € voor Femma-leden en huisgenoten – 20 € voor niet-leden (voorstelling-verwenbord en 1 consumptie inbegrepen)

Genummerde tickets zullen klaar liggen bij de inkom. (Gelieve je meisjesnaam door te geven bij inschrijving zodat we jouw ticket snel terugvinden).

Indien je graag met enkelen samen wil zitten, graag tickets samen bestellen en betalen onder één naam zodat we de tickets kunnen bundelen in 1 omslag. Tickets bestellen bij Hilda Lenaerts: liefst via sms of mail met vermelding van ‘naam’ + ‘contactspeurder’, 0478 54 92 19Of eddy.hilda.vanaelten@telenet.be De reservering is pas definitief na betaling op rekeningnummer BE69 9795 3983 1778 van Hilda Lenaerts, ook weer met vermelding van ‘naam’ + ‘contactspeurder’