Vooruitblik op ons goed gevulde najaarsprogramma.

Vooruitblik op ons goed gevulde najaarsprogramma.

Ons Femma programma mag dan in juli en augustus op een zeer laag pitje draaien, achter de schermen wordt er al heel hard gewerkt aan een boeiend najaarsprogramma.

Hier alvast enkele niet te missen activiteiten:

Start van ons sportseizoen met een gratis salsales.

Bij Femma Kasterlee houden we het zomers vakantiegevoel nog graag even vast tot 4 september.

Op 4 september hebben we 2 professionele Cubaanse dansleraars te gast. In eigen land werden ze nationaal kampioen salsadans. Nu verblijven ze twee weken in België om ons kennis te laten maken met de roots van de salsadans. Dankzij hun gevoel voor ritme, de passie voor de salsadans, hun jarenlange ervaring als salsaleraar en de opzwepende muziek krijgen ze zelfs de meest stijve harken aan het dansen.

“Let’s move that body “ en start het nieuwe sportseizoen alvast goed met een onvergetelijke, gratis salsales. (duur 2 uur)

 Na de les kan er nog gezellig nagepraat worden bij een drankje dat we aan een democratisch prijsje aanbieden en geven we je graag info over het uitgebreide sportaanbod van Femma Kasterlee.

Waar en wanneer: maandag 4 september van 20 tot 22 uur in de sportzaal van de Vlieger(Monseigneur Heylenstraat 22, Kasterlee)

Prijs: gratis

Iedereen hartelijk welkom na een seintje aan Renild Van Laer, 014/ 85 16 19, renildvanlaer@hotmail.com

Vanaf de tweede week van september starten we dan weer met ons uitgebreide sportprogramma.

Als al onze lesgeefsters definitief hebben bevestigd bezorgen we jullie de nieuwe sportkalender.

13/9 start de nieuwe lessenreeks bloemschikken

26/9 Geleid bezoek: Geneeskrachtige kruiden in de abdijtuin van Postel

We bezoeken de kruidentuin van Postel onder leiding van een herboriste , ontdekken er de traditioneel gebruikte kruiden en komen te weten hoe we ze zelf in je keuken en huisapotheek kunnen toepassen.

27/9 start nieuwe lessenreeks naailessen

Creatieve workshops

klaprozen maken: vrij 20/10 om 13 uur of woe 25/10 om 19 uur

creatieve vrije workshop: woe 27/9 om 19 uur en vrij 29/9 om 13 uur

kerstdecoratie: woe 22/11 om 19 uur en vrij 24/11 om 13 uur

11/10 theateravond ”Pas de deux”

Pas de deux is dankzij de spitante dialogen en herkenbare personages, een bijzonder grappige aandoenlijke voorstelling met 2 rasacteurs , die maar liefst elk 4 personages voor hun rekening nemen. Een heerlijke collage die op zoek gaat naar de sterkte en de veerkracht van het menselijke hart.

Cast: Katrien De Becker en Johan De Paepe 

30/10 EHBO bij jonge kinderen i.s.m. CM

23/10 ontmoetingsfeest 55+   i.s.m. AVANSA Kempen met als gastspreker Luc Van de Ven met zijn lezing “troost”

Luc Van de Ven, bekend van het Canvas-programma ‘Therapie’, is ouderenpsycholoog en begeleidt ouderen met psychische problemen en hun families. Hij belicht in deze lezing het wel en wee van de ouderdom, en brengt dit onderwerp met de nodige humor.

7/11 bezoek aan het OPZ  van Geel met in de voormiddag info over de werking van de verschillende afdelingen van het OPZ en in de namiddag een getuigenis van twee ervaringsdeskundigen over hun herstelverhaal na opvang door OPZ Geel, een moedige getuigenis die ons zal helpen om psychisch kwetsbare personen een beetje beter te begrijpen

9/11 kookles met Hilde

14/11 dauwtrip

6/12 ontmoetingsfeest i.s.m. AVANSA Kempen met als gastspreekster Celien Rombouts met de lezing F*c kit maandag start ik echt.

F*ck it, maandag start ik écht, Celien Rombouts | 9789464015379 | Boeken |  bol.com‘Een diëtiste die mensen wil helpen terug te stralen door te stoppen met diëten.’ Dat is hoe je Celien Rombouts kort kan omschrijven. Ze is diëtiste, maar ook intuïtief eten coach, diabetes-educator en leerkracht.
Dat allemaal met de missie om vrouwen te helpen een einde te maken aan hun dieetstrijd en op weg te helpen naar een gezond en gelukkig leven waar je ook nog kan genieten van een stuk chocolade en een lekkere pasta (die je echt niet moet vervangen door courgetti).

Haar ultieme droom? Dat iedereen komaf maakt met diëten, terug naar de signalen van haar lichaam leert luisteren en dat liefst met een goede portie zelfvertrouwen en zelfliefde er bovenop!”

19/12 reis naar kerstmarkt