Ontmoetingsfeest 65 jaar Femma Kasterlee.

Ontmoetingsfeest: Van string tot string.

Femma Kasterlee is 65 jaar jong, maar denkt nog lang niet aan haar pensioen. Integendeel ook dit jaar kan je weer op ons rekenen voor een bijzonder uitgebreid, fris activiteitenaanbod. Daar willen we graag samen met jullie op klinken bij de start van ons ontmoetingsfeest. Daarna kan je genieten van vidé met puree. Vervolgens duiken we nog veel verder terug in de tijd met de voordracht “Van string tot string”. Wist je dat de oude Egyptenaren al strings droegen? En sinds wanneer draagt de mens een onderbroek? Wanneer zagen de jarretelles het levenslicht? En wat met de nylonkous en de diepe decolletés?
Erna Siebens neemt u mee in de tijd en loodst u langs de prachtige kostuums om u een inzicht te bezorgen wat erónder en erbóven aan moest. Erna Siebens is al meer dan 25 jaar kostuumontwerpster voor toneel, musical, tv-reeksen en films: ‘Pauline en Paulette’ en ‘Confituur’  ‘Lili & Marleen’, ‘Stille Waters’, ballet van Vlaanderen ….Je zal je tijdens haar ludieke voordracht met een overzicht van de evolutie van de lingerie door de eeuwen heen met dia’s, replica’s en oude stukken geen seconde vervelen. Afsluiten doen we met een lekkere fruitsla.

Waar en wanneer: woensdag 6 november om 19 uur in het OC- deuren open 18u30

Prijs 12 € – inschrijven vóór  28 /10 bij je kernlid of Marie-José Janssens, 014 85 14 26 of  boonen-vanballaer@telenet.be