Dauwtrip Femma Kasterlee.

Dauwtrip Femma Kasterlee.

Gewapend met een paraplu vertrokken we met een enthousiaste groep voor onze dauwtrip. De opgaand zon kregen we helaas niet te zien maar dit kon de vreugde niet bederven. Alle 46 deelnemers genoten van de mooie herfstwandeling en het uitgebreide ontbijtbuffet. En natuurlijk ook van de gezellige babbels. De groep dauwtrappers groeit elk jaar. Een duidelijk bewijs dat zo’n start van je dag enorm veel deugd doet!

En aan leuke activiteiten geen gebrek bij Femma Kasterlee.

Woensdag 15 november staat onze bloemschikles op het programma:

We maken een dwarsligger met leuk accent. Meer info hier op de website (activiteiten) of boonen-vanballaer@telenet.be

Maandag 20 november leren de dames van de Belfius bank ons hoe we veilig kunnen bankieren . Meer info hier op de website (activiteiten) of boonen-vanballaer@telent.be

Op 1 december hebben we een extra workshop om mooie kerstdecoratie te maken:

Meer info: Renild Van Laer, renildvanlaer@hotmail.com

Op 6 december hebben we ons ontmoetingsfeest met als gastspreekster Celien Rombouts.

Een diëtiste die ten strijde trekt tegen diëten en ons ervan zal proberen te overtuigen dat ook een lichaam dat niet helemaal voldoet aan de heersende schoonheidsidealen heel mooi kan zijn. Hoe we terug kunnen leren om van ons lichaam te houden zoals het is en er best trots op mogen zijn. Meer info op onze website.(activiteiten)

En ook de laatste activiteit van dit jaar mag er zeker zijn. Op dinsdag 12 december trekken we naar Keulen .De talrijke winkels en gezellige kerstmarkt dompelen je alvast onder in de gezellige kerstsfeer. Meer info op onze website (activiteiten)